Peter Plooij

Peter,

Ik ben een gedreven en resultaatgerichte adviseur en projectleider. Mijn kracht ligt in het opstarten en aansturen van complexe projecten met multidisciplinaire teams op het domein van Fraude & Handhaving. Ik vind het een uitdaging om (bedrijfs)processen te analyseren en daar waar mogelijk te optimaliseren. Ik heb een rustige en professionele uitstraling, natuurlijk overwicht en ben communicatief sterk. Mede door mijn drive en de nodige humor, zelfspot en relativeringsvermogen weet ik mijn omgeving te inspireren en te bewegen om de projectdoelstellingen binnen de gestelde deadlines te realiseren.

Ivo

Ivo,

Ik ben een gedreven en resultaatgerichte ondernemer, adviseur en analist.
Mijn kracht? Die ligt in:
– het begeleiden van complexe projecten op het domein van Fraude & Handhaving; van de voorbereiding, de operationele fase, tot en met de evaluatie.
– het maken van risicoanalyses, in zowel de profit- als de non-profitsector
– het doen van dossieranalyses
-het opzetten van risicomodellen om mogelijke risico’s op (bedrijfs)fraude helder te krijgen en aan te kunnen pakken.

Ik heb een open en professionele uitstraling, ben pragmatisch, erg energiek en communicatief zeer sterk. Helder communiceren, “de taal spreken” binnen iedere geleding van de organisatie is voor mij een tweede natuur. Vanzelfsprekend weet ik mijn doelstellingen binnen de gestelde deadlines te realiseren.